" /> Comrod förvärvar Jerol Industri AB för att utöka kapaciteten inom marknadssegmentet eldistributionsstolpar. - Jerol

14/03/2021 - Comrod förvärvar Jerol Industri AB för att utöka kapaciteten inom marknadssegmentet eldistributionsstolpar.

Vi är glada att kunna presentera att Comrod förvärvar Jerol Industri AB. Comrod Utility Systems Division är världsledande inom design av kompositstolpar samt tillverkning av stolpar för eldistribution samt transmissionsindustrin. Jerol blir en del av Comrod-koncernen och vår verksamhet fortsätter som tidigare utan förändringar för kunder och samarbetspartners. Förvärvet kommer ytterligare att stärka Comrods position inom marknadssegmentet och bilda en av de största tillverkarna av kompositstolpar i Europa.

“Vi är mycket glada över att bli en del av Comrod-familjen och ser fram emot möjligheten att expandera på en mycket intressant och växande marknad. Bolagen kompletterar varandra väl och vi på Jerol ser både ökade resurser och en större marknad i framtiden”, säger Anders Gripemo VD för Jerol.

“Förvärvet är en strategisk investering för Comrod för att ytterligare stärka vår position inom eldistributionsmarknaden. Denna position kommer att stärkas ytterligare med nya investeringar i produktionsanläggningen vid Jerol Industri AB (Tierp). Vi är mycket glada över att välkomna Jerol Industri AB till Comrod Communication Group”, säger Ole Gunnar Fjelde, VD för Comrod Communication AS.

“Jerol har en kompletterande produktportfölj till Comrods sortiment av produkter som levereras till eldistributionsmarknaden. Förvärvet kommer att ge Comrod Communication AS en position som en ledande leverantör inom elkraftindustrin för de nordiska länderna”, säger Atle Hovland Berg, divisionschef på Comrod Utility System.

Ole Gunnar Fjelde
CEO – Comrod Communication
Atle Hovlang Berg
Division Manager
Utility Systems
Anders Gripemo
VD – Jerol Industri AB

Om COMROD
COMROD Communication Group är en ledande internationell tillverkare av antenner, styrsystem, master och strömförsörjning för försvars- och kommersiella marknader.

Comrod Utility Systems Division är världsledande inom design av kompositstolpar samt tillverkning av stolpar för eldistribution samt transmissionsindustrin.  

20/06/2023 - Semesterstängt v.29-30

Jerol har semesterstängt v.29-30.

Vi önskar en skön sommar!

Läs mer >>

16/11/2022 - EBR Beredardagar 2022

Vi är glada över att vara en av utställarna på EBR Metod- och maskindagar 2022!
Anmäl dig till elnätsbranschens största utomhusmässa så ses vi där.

Klicka på här för att komma till länken för anmälan:

30 nov-1dec 2022, Bålsta/Stockholm

EBR Beredardagar